Ezt a hirdetést archiválták.

Önálló telephely - Gyál

Gyál
6 éve, 4 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Gyálon a Nagybani Piactól 10 km –re eladó egy 2013-ban épült 2430m2 telken lévő 800m2 raktár.
    Gyál, Gyálon a Nagybani Piactól 10 km –re eladó egy 20
    SÜRGŐSEN MÉLYEN ÁRON ALUL !!! Gyálon a Nagybani Piactól 10 km –re eladó egy 2013-ban épült 2430m2 telken lévő 800m2 raktár. A raktár Pír Habos Szendvicspanelekből épült, padlófűtéssel, légbefúvóval, Autópálya minőségű aszfalttal és teljes közművel re...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Gyál
    6 éve, 9 hónapja
    169 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3637690
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 800
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Legjobb helyen és áron, minőségi - újszerű állapotú raktárcsarnokkal rendelkező telephely eladó, Budapest határától 5 percre Gyálon.

Az M5-M0 közelében, súly- és magasságkorlátozás mentes övezetben, makulátlan állapotú - újszerű raktárcsarnok, önálló helyrajzi számmal.

A telek mérete: 2400 nm. Szilárd burkolatú úton közelíthető meg. Tömegközlekedés 5 perc sétával elérhető. A telek rendezett, ipari minőségű aszfaltozott járdák készültek az épület mellett és gépkocsi beálló. Gondosan ügyelve maradt hely a családiasabb légkör kialakítására, zöld növények díszítik a csarnok környezetét.

Csarnok épület: 800 nm. Könnyűszerkezetes -acélvázas szendvicspanel szerkezetű.

2013-ban építette a tulajdonos saját vállalkozása részére, nem spórolva, a legjobb minőséget építette be.

Az oldalfalak 10 cm, míg a tető 15 cm Pír hab (tűzálló és drága, de a legjobb) szigeteléssel ellátott. A padló acél erősített ipari padló 5Tonna/nm terhelhetőséggel. Belmagassága 5 méter. Tartó pillérek 5 méterenként kerültek elhelyezésre. A nyílászárók műanyagok. 496 nm és 304 nm a két külön bejárattal rendelkező csarnok alapterülete, melyeket egy elektromos kapu választ el egymástól.

Padlóba épített súlymérő is helyet kapott. Nemcsak kényelmes, de nagyon hasznos is.

Kettő darab pluszos hűtő került kialakításra, melyek 100 nm alapterületűek. Ezek igény szerint megszüntethetőek, saját fallal rendelkeznek, vagy adott esetben fagyasztó raktárrá hűthetőek. Ezek 3 méter belmagassággal rendelkeznek és dupla elektromos ajtóval a hőmegtartás miatt.

Kialakításra került egy külső bejárattal rendelkező (személyzeti bejárat) női és férfi öltöző - mosdó - toalett és kézmosó, valamint kis konyha blokk étkezővel. Ezt a dolgozók használják.

Hogy a vezetőség se szenvedjen hiányt, ezért az Ő részükre is kialakításra került egy iroda kis teakonyhával és egy mosdó és kézmosó.

Ipari áram 9 helyen érhető el a csarnok különböző pontjain. 3 tűzcsap áll rendelkezésre, ha valahol szükség lenne rá. A csarnokban kézmosó, mely hideg és meleg vízzel rendelkezik két helyen is szolgálja a dolgozók kényelmét.

70 nm tároló rész került kialakításra egy galériás megoldással, +120 nm beépíthetőség rejlik még a csarnokon belül, a két hűtőrész felett. Ide akár lakást, akár irodát is el lehet helyezni.

Padlófűtés van a szociális részben, mely egy cirkóról üzemel. A csarnokban gáz üzemű Volcano típusú hőlégbefúvó áll rendelkezésre (2 db).

Kamera rendszer került kiépítésre kint az udvaron és a csarnokon belül is.

Az ingatlant riasztó védi az illetéktelen személyek ellen.

Beléptető rendszer lett kialakítva, mely kártyával és kóddal működik, számítógépes hálózattal összekötve, ezáltal bármikor visszaellenőrizhető a dolgozók mozgása.

5 db szekcionált automata kapu áll rendelkezésre a bejutásra, melyből kettő normál bejárat, három pedig rámpás rakodó. A rámpás rakodó kapuk mellett található 220 V-os és ipari áram csatlakozó is, ha az árút esetleg hűteni kell.

Az udvarban az esővíz elvezetése megoldott, nem áll bokáig egy kiadós eső után.

Víz-gáz-villany és csatorna bekötve, teljes közművel rendelkezik az ingatlan, valamint internet hozzáférés is van, mely a csarnokon belül több helyen elérhető.

Nagyon jól megépített és gondosan vigyázott, tökéletes állapotú raktárcsarnok, melyet birtokba vétel után azonnal hasznosíthat. Nem kell felújítani, bontani, építeni, stb.

A telephely tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető és hitelezhető.

Magánszemélytől eladó a telephely, így nincs Áfa.

Ha kicsinek bizonyul a telek, akkor bővíthető még a mellette levő 2140 nm-es telek hozzá vásárlásával, melynek az ára 27.000.000 Ft.

Ha kérdése van, vagy szeretné megnézni ezt az ingatlant, ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot. Ha sokáig gondolkozik, elviszik Ön elől ezt a remek adottságú telephelyet. Nálunk nincs munkaszüneti nap, a hét minden napján délelőtt és délután egyaránt állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.


Hivatkozási szám: TAJOLO-[------]

Elhelyezkedés
Gyál


 
Elhelyezkedés
Gyál